Akcija!

Od 15,00 

Slika v eni liniji Zaljubljenca

Slika v eni liniji Zaljubljenca je popularna stenska dekoracija, ki bo krasila zidove vaše dnevne sobe in jo bodo občudovali vsi gosti. Primerna je tudi za popestritev spalnice, hodnika ali drugih prostorov v vašem domu. Izrezana je iz kvalitetnega lesa in barvana s kvalitetnimi, okolju prijaznimi barvami na vodni osnovi. Zelo izvirno darilo za valentinovo!

Montaža

Montaža na steno je zaradi majhne teže povsem enostavna – pritrdi se lahko z namenskim obojestranskim lepilom (ni priloženo). Nekateri se raje odločijo za montažo z zidnim žebljem ali vijakom. Po potrebi lahko naročilu priložimo tudi obešalo za slike, ki ga boste na zadnjo stran dekoracije nalepili sami – v tem primeru nas pred naročilom kontaktirajte in potrudili se bomo, da ustrežemo vašim željam.

Dekoracijo lahko izdelamo tudi v velikosti po vaših željah! Kontaktirajte nas.

Opis

Izbirate lahko med različnimi velikostmi in barvami, vsako dekoracijo pa naredimo po vašem naročilu in jo pred pošiljanjem skrbno pregledamo.

Zaradi različnih ekranov se odtenki končnega izdelka lahko razlikujejo. Izbrana velikost odraža višino dekoracije in se meri v centimetrih.

Za več informacij nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Teža 0.6 kg
Dimenzije 70 × 20 × 5 cm

Morda vam bo prav tako všeč…

sl Slovenian
X

POZOR! BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 40€!