Od 19,90 

Stenska dekoracija ladjice

Slika v eni liniji Ladjice je popularna stenska dekoracija, ki bo krasila zidove vaše dnevne sobe in jo bodo občudovali vsi gosti. Primerna je tudi za popestritev spalnice, hodnika ali drugih prostorov v vašem domu. Izrezana je iz kvalitetnega lesa in barvana s kvalitetnimi, okolju prijaznimi barvami na vodni osnovi.

Montaža

Montaža na steno je zaradi majhne teže povsem enostavna – pritrdi se lahko z namenskim obojestranskim lepilom (ni priloženo). Nekateri se raje odločijo za montažo z zidnim žebljem ali vijakom. Po potrebi lahko naročilu priložimo tudi obešalo za slike, ki ga boste na zadnjo stran dekoracije nalepili sami – v tem primeru nas pred naročilom kontaktirajte in potrudili se bomo, da ustrežemo vašim željam.

Opis

Izbirate lahko med različnimi velikostmi in barvami, vsako dekoracijo pa naredimo po vašem naročilu in jo pred pošiljanjem skrbno pregledamo. V primeru, da vam izdelek slučajno ne bo všeč nas lahko kontaktirate in dogovorili se bomo za ustrezno rešitev.

Zaradi različnih ekranov se odtenki končnega izdelka lahko razlikujejo. Izbrana velikost odraža dolžino daljše stranice in se meri v centimetrih.

Za več informacij nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Teža 0.6 kg
Dimenzije 70 × 20 × 5 cm

Morda vam bo prav tako všeč…

sl Slovenian
X

POZOR! BREZPLAČNA POŠTNINA pri nakupu nad 30€!