Akcija!
Stenska dekoracija različne pasmestenska dekoracija zlati prinašalecstenska dekoracija huskystenska dekoracija koker španjelstenska dekoracija jack russelstenska dekoracija chiuhuauastenska dekoracija beaglestenska dekoracija border colliestenska dekoracija pitbull

Slika pasji portret je stenska dekoracija, ki bo krasila zidove vašega doma in jo bodo občudovali vsi gosti. Primerna je tudi za popestritev spalnice, hodnika ali drugih prostorov v vašem domu. Izrezana je iz kvalitetnega lesa in barvana s kvalitetnimi, okolju prijaznimi barvami na vodni osnovi.

Če vaše željene pasme ni na izbiro, nas lahko kontaktirate in vam jo bomo izdelali.

Montaža

Montaža na steno je zaradi majhne teže povsem enostavna – pritrdi se lahko z namenskim obojestranskim lepilom (ni priloženo). Nekateri se raje odločijo za montažo z zidnim žebljem ali vijakom. Po potrebi lahko naročilu priložimo tudi obešalo za slike, ki ga boste na zadnjo stran dekoracije nalepili sami – v tem primeru nas pred naročilom kontaktirajte in potrudili se bomo, da ustrežemo vašim željam.

Opis

Super stenska dekoracija za lastnike psov. Naj podoba vaše najljupše pasme krasi steno vaše dnevne sobe, pisarne spalnice …

Izbirate lahko med različnimi pasmami, velikostmi in barvami, vsako dekoracijo pa naredimo po vašem naročilu in jo pred pošiljanjem skrbno pregledamo. V primeru, da vam izdelek slučajno ne bo všeč nas lahko kontaktirate in dogovorili se bomo za ustrezno rešitev.

Zaradi različnih ekranov se odtenki končnega izdelka lahko razlikujejo. Izbrana velikost odraža dolžino daljše stranice in se meri v centimetrih.

Za več informacij nas kontaktirajte.

Če vaše željene pasme ni na izbiro, nas lahko kontaktirate in vam jo bomo izdelali.

Morda vam bo prav tako všeč…

sl Slovenian
X

POZOR! BREZPLAČNA POŠTNINA pri nakupu nad 30€!